Parkeren


Het St. Antonius Ziekenhuis hanteert een parkeertarief (ook voor de invalidenparkeerplaatsen) voor de locaties Nieuwegein en Utrecht (nieuwbouw). 

In de directe omgeving van de Polikliniek Houten en bij de nieuwe Polikliniek Overvecht is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is op deze locaties gratis.

Parkeergarage locatie Utrecht

Er is ruime parkeergelegenheid in de parkeergarage van het ziekenhuis. Vanaf de 1ste verdieping in de parkeergarage heeft u direct toegang tot de eerste verdieping van het ziekenhuis waar de receptie en alle poliklinieken zich bevinden.

Parkeren bij Spoedeisende Hulp Utrecht
  • Vóór 20:00 uur in parkeergarage
    Bij uw bezoek aan de Spoedeisende Hulp Utrecht overdag vóór 20:00 uur, kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage (betaald parkeren). Volg hiervoor de borden ‘Parkeergarage’. Het is uiteraard wel mogelijk om iemand af te zetten bij de ‘Kiss en Ride’ voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Bij en rondom het ziekenhuis controleren gemeen-telijke parkeercontroleurs regelmatig op foutparkeren. Indien u fout parkeert riskeert u een boete.
  • Na 20:00 uur op de parkeerplekken Spoedeisende hulp
    Bij uw bezoek aan de Spoedeisende Hulp Utrecht na 20.00 uur, kunt u uw auto parkeren op een van de aangegeven parkeerplekken voor de Spoedeisende Hulp. Volg hiervoor de borden ‘Parkeren Spoedeisende hulp’.

Parkeergarage locatie Nieuwegein

Op het terrein van het ziekenhuis exploiteert Q-Park een nieuwe parkeergarage voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Naast de parkeergarage staat een fietsenstalling. De ingang van de parkeergarage is aan de Doorslag. Aan de Zuidstedeweg is een nieuwe op- en afrit ter hoogte van het ziekenhuis, zodat u gemakkelijk van en naar de snelweg (A2) kunt rijden. Vanaf de richting Houten (A27) volgt u een route via de Koekoekslaan. De juiste route is met borden aangegeven.

Parkeren Spoedeisende Hulp Nieuwegein

Bij uw bezoek aan de Spoedeisende Hulp Nieuwegein kunt u parkeren op de parkeerplaats van de Spoedeisende Hulp. Volg hiervoor vanaf de openbare weg de borden ‘Spoedeisende Hulp’. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage aan de andere zijde van het ziekenhuis. Het is uiteraard wel mogelijk om iemand eerst af te zetten bij de Spoedeisende Hulp.

Transferium

Als u met de auto naar locatie Nieuwegein reist, kunt u uw auto ook parkeren in het Transferium Westraven langs de A12 bij Utrecht. U kunt hier de sneltram richting IJsselstein of Nieuwegein-Zuid  nemen. Deze brengt u binnen 10 minuten voor de deur van het ziekenhuis zodat u geen last heeft van parkeerproblemen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over parkeren bij het St. Antonius Ziekenhuis? Stuur dan een e-mail naar: parkeren@antoniusziekenhuis.nl