Patiëntenportaal Mijn Antonius

profielfoto MijnAntonius

Mijn Antonius is een beveiligde, persoonlijke online omgeving voor patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis. U kunt hier 24 uur per dag inloggen en de volgende zaken regelen:

Account aanmaken voor Mijn Antonius

Om gebruik te kunnen maken van Mijn Antonius moet u eerst een account aanmaken. Hiervoor hebt u een persoonlijk e-mailadres en een mobiel telefoonnummer nodig. U kiest zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ook als u nog niet eerder als patiënt in het St. Antonius Ziekenhuis bent geweest, kunt u een account aanmaken. Nadat u geregistreerd bent, dient uw account nog goedgekeurd te worden. Binnen maximaal 24 uur na registratie ontvangt u hierover per e-mail bericht, waarna u kunt inloggen op Mijn Antonius.

Inloggen op Mijn Antonius

U logt in met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord en een inlogcode. Deze inlogcode ontvangt u iedere keer dat u inlogt per SMS op uw mobiele telefoon. Dit heet SMS-authenticatie. Om veiligheidsredenen wisselt deze code steeds en is dus eenmalig te gebruiken.

Hebt u vragen over Mijn Antonius?
Neem contact op met de helpdesk via mijnantonius@antoniusziekenhuis.nl. Deze mailbox graag alleen gebruiken voor vragen met betrekking tot het patiëntenportaal Mijn Antonius.
Voor overige vragen kunt u mailen naar patienteninformatie@antoniusziekenhuis.nl.