Antonius Bariatrisch Centrum

Veel mensen lijden aan ernstig overgewicht. We noemen dit ook wel obesitas. Mensen met obesitas lopen ernstige gezondheidsrisico's zoals hart- en vaatziekten, suikerziekte en gewrichtsklachten. Het is daarom erg belangrijk dat mensen met een ernstig overgewicht afvallen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij het Bariatrische Centrum? Bel dan 
T 088 - 320 35 00.

Via dit nummer kunt u ook contact opnemen met de obesitas-verpleegkundige. Hier kunt u terecht met vragen over uw afspraak of ingreep. U kunt uw vragen ook mailen naar e-mail: bariatrie@antoniusziekenhuis.nl.

Een compleet behandelaanbod

In het Bariatrisch Centrum van het Antonius Ziekenhuis worden obesitas-patiënten operatief behandeld. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een maagband of een maagverkleining. Ons centrum biedt een compleet aanbod aan operatieve behandelingen van overgewicht. Bekijk het filmpje voor meer informatie over ons centrum:Persoonlijke benadering en uitstekende begeleiding

Het Antonius Bariatrisch Centrum is een van de belangrijkste centra in ons land voor bariatrie. In ons centrum vinden jaarlijks circa 300 operaties plaats. Onze ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat u bij ons in goede handen bent. Kenmerkend zijn de persoonlijke benadering en de uitstekende begeleiding voor, tijdens en na de operatie. Ook op de lange termijn.

Het Bariatrisch Centrum: ook voor een onafhankelijk advies

Naast alle operatieve behandelingen kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijk advies, bijvoorbeeld wanneer u een second opinion wilt over een behandeling die u elders hebt genoten. Bent u elders geopereerd, maar mist u begeleiding en heeft u behoefte aan nazorg? Ook dan bent u welkom in ons centrum.