Kind & ouders


Kind & ouders

Moet uw kind binnenkort naar het ziekenhuis voor een bezoek aan de polikliniek, een dagopname of verblijft uw kind meerdere dagen in het ziekenhuis?

Dan biedt Kindergeneeskunde van het St. Antonius Ziekenhuis u de best mogelijke behandeling van bijna alle aandoeningen en klachten bij kinderen. Dat doen we met een ervaren team. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat ieder kind zich zo veel mogelijk op zijn gemak voelt in het ziekenhuis. We bieden daarom extra diensten en faciliteiten voor een prettig verblijf van uw kind én uzelf op onze afdeling.

Een goede voorbereiding op de komst naar het ziekenhuis is voor ieder kind belangrijk, vooral bij een opname. Vooraf uw kind informeren en geruststellen over wat er gaat gebeuren, helpt om uw kind zich veilig en op z’n gemak te laten voelen. 

Meer weten?

Op de webpagina's van Kindergeneeskunde vindt u meer informatie over een polikliniekbezoek, dagbehandeling, operatie of meerdaagse opname. Ook vindt u hier  meer informatie om uw kind voor te bereiden op zijn of haar ziekenhuisbezoek.

Onze nieuwe kinderwebsite

U kunt met uw kind nu ook onze speciale kidswebsite bekijken ter voorbereiding op een ziekenhuisbezoek. Hier vinden kinderen van alle leeftijden alles wat ze moeten weten als ze naar de polikliniek moeten of naar het ziekenhuis gaan voor een dagbehandeling of meerdaagse opname. Op de website kunnen ze rondkijken op de kinderafdeling en kunnen ze veel foto's bekijken, zodat  kinderen een goede indruk krijgen van wat ze tijdens hun ziekenhuisbezoek kunnen verwachten.

>> Bezoek onze kidswebsite ...

          Kindergeneeskunde_vogeltje                  

Kaartje sturen

Wilt u iemand beterschap wensen? Dan kunt u met een klik op ondertaande knop een kaartje sturen.

Stuur een kaartje

Hoe ervaren kinderen een ziekenhuisbezoek?

Bent u benieuwd hoe kinderen hun bezoek aan of behandeling in het ziekenhuis ervaren? Klik dan op de banner en bekijk de afleveringen van 'Kids met camera's'. In een aantal afleveringen vertellen patiëntjes ook over hun belevenissen in ons ziekenhuis.

     


01 - Banner antoniuskids_234x6002 - Banner Smiley Kind en Ziekenhuis