Fotomodellen gezocht voor de nieuwe website

 23 januari 2017, 10:50 uur.

Update 27 januari 2017

Onze zoektocht naar modellen is een groot succes. De belangstelling is overweldigend. Hierdoor hebben wij de inschrijving nu stopgezet. Alle mensen die gereageerd hebben via de mail willen wij allereerst danken voor de belangstelling. Iedereen ontvangt nog een antwoord.


Bericht 23 januari 2017

Het St. Antonius Ziekenhuis bouwt op dit moment  aan een nieuwe website, die dit voorjaar live zal gaan. Op deze website komen veel nieuwe foto’s te staan van alle specialismen, zoals van Cardiologie, Fysiotherapie en Kindergeneeskunde etc. Deze foto’s willen we het liefst maken met onze eigen zorgverleners en patiënten, familieleden en andere geïnteresseerden.

Op de foto’s zullen diverse behandelsituaties nagebootst worden, zoals: 

  • ee persoon die (zogenaamd) revalideert op de afdeling Fysiotherapie
  • ee persoon die (zogenaamd) op de OK ligt
  • een persoon  bij wie er (zogenaamd) een infuus wordt aangelegd
  • een persoon die (zogenaamd) een oogmeting krijgt

Aanmelden

Vindt u het leuk om op de foto te gaan voor de nieuwe website van het St. Antonius Ziekenhuis? En bent u in de eerste drie weken van februari meerdere dagdelen beschikbaar? Stuur dan voor vrijdag 27 januari een mail naar communicatie@antoniusziekenhuis.nl met daarin: uw naam, telefoonnummer en 1 of 2 recente foto’s.

Wat gebeurt er als u zich aanmeldt?

Helaas kan niet iedereen die zich aanmeldt meedoen. Wij willen graag zoveel mogelijk verschillende mensen op de foto zetten: mannen, vrouwen, jong, oud, blond, donker etc. Uit de personen die zich aanmelden maken wij een zo divers mogelijke selectie.

U hoort binnen twee weken van ons of u geselecteerd bent. Als u geselecteerd bent, neemt iemand van de afdeling Marketing & Communicatie contact met u op om een afspraak in te plannen.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, via:

T 088 – 320 84 00

Wij hopen uiteraard op zoveel mogelijk aanmeldingen!


Terug naar overzicht