Spoedeisende hulp


Spoedeisende Hulp

Na verwijzing door de huisarts of huisartsenpost kunt u bij de Spoedeisende Hulp (SEH) terecht met acute klachten, die de huisarts niet (direct) kan behandelen.

Onze SEH's in Utrecht en Nieuwegein zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar en geopend.

Contact Spoedeisende Hulp

De Spoedeisende Hulp is altijd (24/7) bereikbaar via:  

Telefoon: 088 - 320 33 00

Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen waar u kunt kiezen voor locatie Nieuwegein of Utrecht.

Let op: raadpleeg eerst uw huisarts of (buiten kantooruren) de huisartsenpost!
Uw huisarts is dé zorgverlener bij uitstek als u met spoed medisch advies nodig heeft. Als hij meent dat u diezelfde dag nog door een specialist moet worden onderzocht, verwijst hij u naar de SEH. Buiten kantooruren (avond, nacht en weekend) kunt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Huisartsenpost Nieuwegein
Voor een bezoek aan deze huisartsenpost moet u eerst telefonisch contact opnemen via: 0900 – 420 14 20 (€ 0,10 per minuut).
LET OP: de Huisartsenpost in Nieuwegein is op 3 februari verhuisd. Deze bevindt zich nu in het St. Antonius Ziekenhuis zelf, bij de Spoedeisende Hulp. Zie ook http://www.primair-hap.nl/huisartsenposten/nieuwegein

Huisartsenpost Utrecht
Voor een bezoek aan deze huisartsenpost moet u eerst telefonisch contact opnemen via: 0900 - 470 1 470 (€ 0,10 per minuut).
In Utrecht bevindt de Huisartsenpost zich in het ziekenhuis zelf. De ingang vindt u links van de hoofdingang. Zie ook http://www.primair-hap.nl/huisartsenposten/leidsche-rijn

Naar de Spoedeisende Hulp (adres, route en parkeren)

Adres SEH Utrecht: Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht. Route 

Adres SEH Nieuwegein: Koekoekslaan 1, 3435 CM Nieuwegein. Route 

Parkeren SEH 

Over de Spoedeisende Hulp
Op onze SEH werken SEH-artsen, arts-assistenten, verpleegkundigen en gespecialiseerd verpleegkundiges (nurse practitioners). Bij grote drukte wordt een zogenoemd triagesysteem gehanteerd, waarbij een SEH-verpleegkundige patiënten screent en rangschikt op basis van urgentie en de benodigde medische zorg en hulpmiddelen.

Vragen en suggesties SEH
Hebt u voor of na een bezoek aan onze SEH vragen en/of suggesties? Dan kunt u contact opnemen via een van de bovenstaande telefoonnummers.

Bekijk ook het beeldverhaal 'Meekijken op de Spoedeisende Hulp' uit het Antonius Magazine van december 2014.