Gang van zaken in het ziekenhuis

1,5 meter afstand in het ziekenhuis

In het ziekenhuis helpen we u op verschillende manieren om de 1,5 meter afstand te bewaren. Onderstaande foto's geven een beeld van wat u kunt verwachten.

U wordt ontvangen door een van onze medewerkers die u vraagt of u hoestklachten of koorts heeft. Zo ja, dan krijgt u een mond-neusmasker en ziet u de instructie hoe u deze op moet doen.

Triage bij de ingang

Op verschillende plekken in het ziekenhuis zijn pompjes met handalcohol aanwezig waarmee u uw handen kunt desinfecteren:

Pompje met handalcohol

Op de grond is de looproute aangegeven:

Looproute met stickers op de grond aangegeven

Stickers helpen u eraan herinneren om 1,5 meter afstand te houden:

Stickers op de grond met de tekst: houd 1,5 meter afstand

In de gangen en op de poli's zijn stewards aanwezig. Ze houden de drukte in de gaten en helpen u om 1,5 meter afstand te houden:

Steward helpt afstand houden

In de liften ziet u op de vloer waar u moet staan om 1,5 meter afstand te houden. Er kunnen daardoor minder mensen tegelijk in de lift:

Afstand houden in de lift

Bij de balies ziet u op de vloer waar u in een wachtrij moet staan om 1,5 meter afstand te houden: