Informatie rondom coronavirus

Voorzorgsmaatregelen in het ziekenhuis

In het ziekenhuis zijn verschillende maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Draag in het ziekenhuis een mond-neusmasker. Doe het mond-neusmasker op via de instructie. Ook met het mond-neusmasker op is het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden van anderen, als de situatie op de afdeling en in de wachtruimte dit toelaat.

Mond-neusmaskers in de wachtkamer

Op verschillende plekken in het ziekenhuis zijn pompjes met handalcohol aanwezig waarmee u uw handen kunt desinfecteren.

Pompje met handalcohol

Op de grond is de looproute aangegeven.

Looproute met stickers op de grond aangegeven

In de gangen en op de poli's zijn stewards aanwezig. Ze houden de drukte in de gaten en helpen u om 1,5 meter afstand te houden.

In de liften ziet u op de vloer waar u moet staan om 1,5 meter afstand te houden. Er kunnen daardoor minder mensen tegelijk in de lift.

Afstand houden in de lift

Bij de balies ziet u op de vloer waar u in een wachtrij moet staan om 1,5 meter afstand te houden.

Looproute naar de balie

Stickers helpen u eraan herinneren om 1,5 meter afstand te houden.

Stickers op de grond met de tekst: houd 1,5 meter afstand