Verpleegkundige vervolgopleidingen

Verpleegkundige vervolgopleidingen - acute zorg

De St. Antonius Academie biedt verschillende verpleegkundige opleidingen aan in het cluster Acute zorg.

CZO FlexLevel

De St. Antonius Academie is in het cluster Acute zorg gestart met volledige vernieuwde vervolgopleidingen. De Academie sluit daarmee aan op het landelijke project CZO FlexLevel. 

EPA'S

De verpleegkundige opleidingen zijn gebaseerd op EPA’s (Entrustable Professional Activities). EPA’s zijn taken die je in je werk uitvoert, daarmee verwerf je competenties.

In het cluster Acute zorg zijn er basis-, kern- en specifieke EPA’s. Met de EPA’s worden opleidingen en leerroutes flexibeler. Voor een functie in de ene zorginstelling zijn deels andere beroepsactiviteiten van belang dan in een andere zorgorganisatie. In de nieuwe opleidingsstructuur word je efficiënter opgeleid en ontstaan meer carrièremogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld makkelijker doorstromen van de ene naar de andere vervolgopleiding.

De leerinhoud van de EPA’s zie je terug in het interactieve leerplatform, waarin je van en met elkaar leert. Vanuit het leerplatform klik je eenvoudig door naar het digitale portfolio. Daar houd je jouw voortgang bij door de ontwikkelingsgerichte toetsen uit te voeren, zoals de KPE (korte praktijk evaluaties), VT (vaardigheidstoetsen) en CBD (Case based discussions).

Klik hieronder op de opleiding die jouw interesse heeft en lees er alles over en meld je meteen digitaal aan.

Terug naar boven