Homepage Cardicare

Maatregelen n.a.v. corona

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben we een aantal maatregelen genomen. Hierin nemen we de richtlijnen van het RIVM als uitgangspunt.

Controleafspraken telefonisch in plaats van op locatie

Tot 6 april (en mogelijk daarna) worden alle controleafspraken die fysiek zouden plaatsvinden op onze locatie in Blaricum omgezet naar een telefonisch consult. U wordt op ongeveer hetzelfde tijdstip als de reguliere afspraak gebeld door uw cardioloog. Heeft u klachten, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Eerste afspraken

  • Komt u voor een eerste consult bij CardiCare en bent u nog niet in een ander ziekenhuis geweest voor uw hartklachten? Dan gaat deze afspraak gewoon door op onze locatie in Blaricum. Om de regel van afstand houden van 1,5 meter in onze kliniek te kunnen garanderen, verzoeken wij u maximaal één begeleider mee te nemen. Ook verzoeken wij patiënten die last hebben van neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts, contact met ons op te nemen voor het verzetten van de afspraak. 
  • Komt u voor een second opinion bij Cardicare? Dan gaat deze afspraak niet door. Wij nemen hierover telefonisch of per mail contact met u op.

Weet u niet zeker of uw afspraak wel of niet doorgaat? Neemt u dan zelf contact met ons op.

Dank voor uw begrip.