Intensive Care en Medium Care (IC/MC)

Muurschildering bij de Intensive Care en Medium Care in Nieuwegein

Help mee en doneer

Muur IC/MC Nieuwegein
Uitzicht vanuit de patiëntenkamers.

Wilt u bijdragen aan een aangenamer verblijf voor onze patiënten op deze afdeling? Dan kunt u een donatie doen voor een muurschildering.

Een opname op een Intensive Care of Medium Care (IC/MC) maakt indruk, niet alleen op de patiënt, maar ook op familie en vrienden. Sommige patiënten liggen soms weken op de IC/MC. Veel van deze patiënten houden blijvende herinneringen aan de kamer en het uitzicht. Vanuit een deel van de kamers is het uitzicht op dit moment helaas een kale witte liftschacht.

Daar willen we graag verandering in aanbrengen door een mooie muurschildering. Een kleurrijk ontwerp waarmee patiënten en familie een fraaier uitzicht en wat afleiding krijgen. Een eerste voorstel door de bekende graffitikunstenaar JanIsDeMan is al gemaakt. Om deze muurschildering te kunnen betalen zamelt de afdeling geld in*.

Ook een bijdrage leveren?

  • Elke gift is welkom. Uw gift kunt u overmaken naar NL54RABO0130282111 onder vermelding van 'Aangenaam Verblijf MC-IC'.
  • Een donatie doen kan nog makkelijker met onderstaande QR code. Het IDeal-bedrag staat standaard op 10 euro, u kunt het  bedrag aanpassen naar eigen wens.
QR-code voor donatie t.b.v. een muurschildering bij de Intensive Care/Medium Care

U kunt ook de onderstaande button gebruiken om direct naar Ideal te gaan. 

Klik hier om direct een donatie te doen

Meer weten over dit project?

Wilt u meer informatie over dit project? Neemt u dan contact op met het secretariaat via telefoonnummer T 088 - 320 06 72.

(*) Mochten we onvoldoende geld bijeen krijgen voor de muurschildering, dan worden de giften ingezet om het verblijf van patiënten op een andere manier aangenamer te maken.

Terug naar boven