Doneren

Ja, ik wil graag doneren!

Hartelijk dank dat u het St. Antonius Onderzoeksfonds wilt steunen. Hiermee draagt u bij aan onderzoek, waardoor wij de zorg voor onze patiënten nog verder kunnen verbeteren.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Uw donatie

Hier vindt u uitleg over eenmalig en maandelijks doneren, alsmede over de andere mogelijkheden om het Onderzoeksfonds te steunen.

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum

Wij horen vaak dat donateurs het Onderzoeksfonds steunen, omdat ze graag iets terug willen doen voor het St. Antonius Ziekenhuis. Is dat voor u ook zo en wilt u wellicht nog een toelichting of dankwoord sturen aan een zorgverlener? Dan kunt u dat hieronder doen.
Dit kan een individuele zorgverlener van het St. Antonius Ziekenhuis zijn, maar ook een team van zorgverleners.
Mogen wij uw naam vermelden bij het doorsturen of wilt u uw bericht anoniem sturen?
Wilt u ca. 2 x per jaar onze nieuwsbrief per mail ontvangen? Hierin houden wij u op de hoogte van bijvoorbeeld onze evenementen.