5 september 2022

11 oktober 2022: verwenochtend voor (ex-)patiënten met borstkanker

Verwennen en versterken

Tijdens de jaarlijkse borstkankermaand in oktober doen we graag iets extra’s voor onze patiënten. Daarom verzorgen wij op dinsdag 11 oktober op onze locatie in Utrecht een verwenochtend voor (ex-)patiënten met borstkanker.

Het programma van de verwenochtend kun je voor een deel zelf samenstellen. Je kunt meedoen met een yogasessie, mindfulnessles of een wandeling en daarnaast genieten van een modeshow en ervaringen delen tijdens een koffie- of theemoment.

Programma en aanmelden

Hieronder vind je het programma. Kies één activiteit (yoga, mindfulness of wandeling) en meld je aan via het aanmeldformulier. We horen ook graag of je aanwezig bent bij het koffie- en theemoment en de modeshow. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

09.30 - 10.30 uur             yoga

09.30 - 10.30 uur             mindfulness

09.30 - 10.30 uur             wandeling

10.30 - 11.00 uur             koffie/thee

11.00 - 11.30 uur             modeshow

11.45 - 12.45 uur             yoga

11.45 - 12:45 uur             mindfulness

11.45 - 12.45 uur             wandeling

Locatie en route

De verwenochtend vindt plaats op onze locatie in Utrecht. Dit is het adres:

St. Antonius Ziekenhuis
Soestwetering 1
3543 AZ Utrecht

Informatie over route en parkeren vind je hier op onze website. De verwenochtend is op de 2e etage. Als je binnenkomt staat aangegeven waar de verschillende activiteiten plaatsvinden.

Meer informatie

We houden het nieuws omtrent het coronavirus en de geldende maatregelen goed in de gaten. Mocht er iets veranderen, dan informeren we je hierover via de mail.

Heb je verder nog vragen, neem dan contact met ons op via buddyhuis@antoniusziekenhuis.nl

Meld je hier aan