8 november 2018

13 & 27 november: bijeenkomsten 'Herstel bij kanker'

Informatie over nazorg rondom kanker

Informatiebijeenkomst Herstel bij kanker in het St. Antonius Ziekenhuis

Op 13 en 27 november vinden in het ziekenhuis in Utrecht weer de informatiebijeenkomsten 'Herstel bij kanker' plaats.

Na de behandeling tegen kanker voelt u zich misschien niet meteen de oude. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van vermoeidheid, pijn of klachten aan de gewrichten. Of het lukt nog niet om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Tijdens de bijeenkomsten geven diverse behandelaars informatie over fysieke training, coaching en energieverdeling, psychosociale begeleiding, arbeidsre-integratie en voeding.

Beide bijeenkomsten vinden plaats van 10.30 tot 12.00 uur in het ziekenhuis in Utrecht.

Voor wie?

De informatiebijeenkomsten zijn voor patiënten die momenteel behandelingen voor kanker ondergaan of hebben afgerond en vragen hebben over de nazorg rondom kanker. Ook partners zijn van harte welkom.

Waar?

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Soestwetering 1 in Utrecht.

Aanmelden

Aanmelden kan via pb&r-secretariaat-utrecht@antoniusziekenhuis.nl of  telefoonnummer 088 320 77 50. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt en of u beide bijeenkomsten wilt bijwonen of slechts een. Deelname is kosteloos.