25 maart 2022

13 april: webinar Prostaatkanker

Over ontwikkelingen in de diagnostiek van en behandelingen bij (uitgezaaide) prostaatkanker

Foto: UMC Utrecht/Elles Steenhagen

Op woensdag 13 april organiseert het samenwerkingsverband Oncomid een webinar over prostaatkanker voor patiënten en hun naasten.

Tijdens deze online bijeenkomst vertellen verschillende artsen over de ontwikkelingen in de diagnostiek van en behandelingen bij (uitgezaaide) prostaatkanker. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen (via de chat). Vanuit het St. Antonius Ziekenhuis nemen dr. Harm van Melick (uroloog) en dr. Jules Lavalaye (nucleair geneeskundige) deel aan de webinar. Bekijk voor het volledige programma de uitnodiging.

Aanmelden en meer informatie

• De webinar Prostaatkanker vindt plaats op woensdag 13 april van 19.00 tot 20.15 uur
  • Doelgroep: patiënten met prostaatkanker en hun naasten
  • Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Oncomid.

Samenwerkingsverband Oncomid

Oncomid is een samenwerkingsverband op het gebied van oncologische zorg tussen het St. Antonius Ziekenhuis, het Diakonessenhuis, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Meander Medisch Centrum, Ziekenhuis Rivierenland, Tergooi en UMC Utrecht. Ook wordt samengewerkt met het Beatrixziekenhuis.

Dankzij de nauwe samenwerking van de deelnemende ziekenhuizen zorgt Oncomid voor kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg op de juiste plaats voor patiënten in Midden-Nederland. Dit zorgt er onder meer voor dat kennis en kunde niet beperkt blijft tot een ziekenhuis, maar binnen het gehele netwerk wordt gedeeld. Zo profiteren patiënten van de nieuwste inzichten en technieken en de regio van meer doelmatigheid en kostenefficiency.