13 juli 2022

13 september: webinar Eierstokkanker

Over ontwikkelingen in de diagnostiek van en behandelingen bij eierstokkanker

Op dinsdag 13 september 2022 organiseert het samenwerkingsverband Oncomid een webinar over eierstokkanker voor patiënten en hun naasten.

Tijdens deze virtuele bijeenkomst vertellen zorgverleners over de regionale zorg voor patiënten met eierstokkanker in de regio Midden-Nederland en over de chirurgische behandeling van eierstokkanker. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen (via de chat). Bekijk voor het volledige programma de uitnodiging.

Aanmelden en meer informatie

• De webinar Eierstokkanker vindt plaats op dinsdag 13 september van 19.00 tot 20.15 uur
  • Doelgroep: patiënten met eierstokkanker en hun naasten
  • Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Oncomid.

Samenwerkingsverband Oncomid

Oncomid is een samenwerkingsverband op het gebied van oncologische zorg tussen het St. Antonius Ziekenhuis, het Diakonessenhuis, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Meander Medisch Centrum, Ziekenhuis Rivierenland, Tergooi en UMC Utrecht. Ook wordt samengewerkt met het Beatrixziekenhuis.

Dankzij de nauwe samenwerking van de deelnemende ziekenhuizen zorgt Oncomid voor kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg op de juiste plaats voor patiënten in Midden-Nederland. Dit zorgt er onder meer voor dat kennis en kunde niet beperkt blijft tot een ziekenhuis, maar binnen het gehele netwerk wordt gedeeld. Zo profiteren patiënten van de nieuwste inzichten en technieken en de regio van meer doelmatigheid en kostenefficiency.