Nieuws
14 maart 2022

14 april: bijeenkomst 'Jong en borstkanker'

Op donderdag 14 april vindt in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht de bijeenkomst 'Jong en borstkanker' plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Kankercentrum van St. Antonius en het Buddyhuis.  

Je bent jong, staat midden in het leven, werk, gezin en opeens is daar de diagnose borstkanker. Je belandt in een achtbaan van onderzoeken en behandelingen. Dan is het fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en met hen te praten over wat je meemaakt. 

Tijdens deze bijeenkomst zijn er voor het beantwoorden van de meer medisch-inhoudelijke vragen ook een verpleegkundig consulent en verpleegkundig specialist aanwezig. Ze staan je graag te woord.

Aanmelden

  • De bijeenkomst Jong en borstkanker vindt plaats op donderdag 14 april 2022 van 19.00 tot 21.00 uur in de Antonius Lounge in het St. Antonius Utrecht. De lounge bevindt zich op de 1e etage van het ziekenhuis. Let op: het doorgaan van deze bijeenkomst is afhankelijk van de dan geldende maatregelen in het St. Antonius Ziekenhuis. Houd hiervoor deze pagina en onze nieuwspagina in de gaten.
  • Aanmelden kan via deze link. Voor deze bijeenkomst geldt een maximaal aantal van 20 personen. 
  • Voor vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar het Buddyhuis

Gerichte zorg aan jongvolwassenen met kanker

Het St. Antonius Kankercentrum maakt onderdeel uit van het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk. Door deze samenwerking kan het ziekenhuis jongvolwassenen met kanker leeftijdsspecifieke zorg en ondersteuning bieden die samenhangen met hun medische behandeling.