17 juli 2019

16 oktober: Verwendag voor (ex-)patiënten met borstkanker

Tijdens de jaarlijkse borstkankermaand in oktober doen we graag iets extra’s voor onze patiënten. Daarom organiseren het St. Antonius Kankercentrum en KMI Mammacare op 16 oktober 2019 de Verwendag voor patiënten die borstkanker hebben of hebben gehad.

Op deze dag bieden we diverse verwenmomenten aan. U kunt kiezen uit een hand-, voet- of nekmassage, (stoel)yoga, mindfulness, tips over uiterlijke verzorging en nagels lakken. Per persoon kunt u deelnemen aan 2 verwenmomenten. Tussendoor kunt u diverse stands bezoeken.

U kunt kiezen uit 2 verwenmomenten:

• in de ochtend tussen 09.30 en 11.45 uur, of
• in de middag tussen 13.30 en 16.00 uur

Locatie & aanmelden

De Verwendag vindt plaats in St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Vanwege het beperkte aantal plaatsen adviseren we u zich snel aan te melden. Dit kan tot 10 oktober bij Mireille Korst van KMI Home Care op 030 60 32 971 of mireille@kmi.nl

Geef bij aanmelding op: uw naam, telefoonnummer, wel/geen lunch, uw voorkeur voor een dagdeel en welke twee verwenmomenten u wilt volgen. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

• Vanaf 09.00 uur: ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • 09.30 - 11.45 uur: Verwenmomenten ochtenddeel
  • 11.45 - 12.30 uur: gezamenlijke programma
    • Presentatie van R. van Doorn, oncologisch chirurg in het St. Antonius Ziekenhuis.
    • Ervaringen delen, een gesprek over het omgaan met de diagnose kanker met een medisch psycholoog en een ervaringsdeskundige
  • 12.30 - 13.00 uur: modeshow: vrouwen die zelf borstkanker hebben (gehad) showen haarwerken en de najaarscollectie 2019 badkleding en protheselingerie. Met medewerking van KMI Mammacare en Haar op maat.
  • 13.00 - 13.30 uur: lunch (graag bij aanmelding aangeven of u mee luncht).
  • 13.30 - 16.00 uur: Verwenmomenten middagdeel
  • 16.00 uur: einde programma

Als u ‘s middags verwenmomenten heeft, begint het programma om 11.45 uur voor u.

We zien u graag op 16 oktober!

U kunt de uitnodiging ook als pdf downloaden.