26 oktober 2021

2 november Dag van Gedenken

Dag van gedenken

Vandaag, dinsdag 2 november, is onze Dag van Gedenken. We staan deze dag stil bij collega's en patiënten die afgelopen jaar zijn overleden. Op de Dag van Gedenken geven we nabestaanden de gelegenheid om hun dierbare te gedenken, een kaarsje te branden en om iets van troost te vinden.

Kaarsje aansteken

Op een speciale herinneringspagina kan iedereen een boodschap achterlaten als herinnering aan zijn of haar dierbare. Dat kan in de vorm van het aansteken van een (digitaal) kaarsje, een tekst, foto, video of muziek. Klik hier om naar de digitale herinneringspagina te gaan.

Als u graag langs wilt komen in het ziekenhuis om een kaarsje aan te steken voor een overleden familielid, laat het ons dan weten. Mail dan naar geestelijkeverzorging@antoniusziekenhuis.nl om een tijdstip af te spreken.