Nieuws
2 maart 2020

21 april: Longpunt Woerden

Voeding en bewegen op gewicht komen en blijven

Als longpatiënt heeft u veel aan uw arts of verpleegkundige maar wat u van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. U leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt; de maandelijkse ontmoeting die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners.

Voor u en uw omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. U kunt hier zorgverleners ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Daarnaast ontmoet u vrijwilligers van het Longfonds. Elke bijeenkomst start met een voorlichting over een bepaald thema.

Bijeenkomst 17 maart

De bijeenkomst van Longpunt Woerden is op 17 maart 2020 van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in de Grote Zaal van onze locatie Woerden. Het onderwerp op deze middag is 'Voeding en bewegen: op gewicht komen en blijven'. Een diëtist en een fysiotherapeut vertellen u deze middag meer over dit onderwerp.

Longpunt Woerden wordt georganiseerd door Longfonds* en partners in de regio. Het volledige programma voor 2020 voor Longpunt Woerden vindt u hier.

Aanmelden

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt Woerden (ook niet-leden van het Longfonds). Aanmelden mag maar hoeft niet: woerden@longpunt.longfonds.nl

Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

 

* Het Longfonds strijdt voor mensen met een longziekte en wil gezonde longen gezond houden. Want gezonde longen zijn van levensbelang. In Nederland hebben ruim een miljoen mensen een longziekte, zoals astma, COPD of een zeldzame longziekte.