18 september 2019

23-27 september: landelijke week van de Urologie

Van 23 september tot 27 september is het de landelijke week van de Urologie. Er vinden dan diverse activiteiten plaats in ons ziekenhuis op het gebied van urologie.

Zo is er een informatiestand in de centrale hal op locatie Nieuwegein en is er een patiënteninformatieavond voor patiënten die prostaatkanker hebben gehad.

Informatiestand

In de centrale hal op locatie Nieuwegein staat een team van verpleegkundigen klaar om al uw vragen op het gebied van urologie te beantwoorden. Daarnaast zijn er brochures en informatieboekjes beschikbaar die u kunt meenemen.

De informatiestand kan bezocht worden op maandag, woensdag en vrijdag van 12.30 tot 16.00 uur.

Patiënteninformatieavond prostaatkanker

Op maandag 23 september vindt er een patiënteninformatieavond plaats die helemaal in het teken staat van prostaatkanker. Deze avond is bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar in ons ziekenhuis zijn geopereerd aan prostaatkanker + hun partner. Patiënten die hiervoor in aanmerking komen zijn persoonlijk door ons benaderd. Aanmelding hiervoor is helaas niet mogelijk.

Poster week van de urologie 2019