7 maart 2018

29 maart en 5 april: informatie over herstel bij kanker

Informatiebijeenkomst Herstel bij kanker in het St. Antonius Ziekenhuis

Na de behandeling tegen kanker voelt u zich waarschijnlijk niet meteen de oude. Zo kunt u last hebben van vermoeidheid, pijn of klachten aan de gewrichten. Of het lukt u misschien niet uw dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Om patiënten, hun partners en andere geïnteresseerden te informeren over herstel en revalidatie bij of na een kankerbehandeling houden we op 29 maart en 5 april een informatiebijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u antwoord op vragen als:

• Wat kan ik doen als ik last blijf houden van vermoeidheid?
  • Hoe kan ik mijn fysieke conditie weer opbouwen?
  • Waar moet ik rekening mee houden bij de re-integratie op het werk?
  • Hoe kan ik de ziekte verwerken?
  • Wat is gezonde voeding die helpt bij het herstel van mijn lichaam?

Wanneer?

Er zijn twee bijeenkomsten die u los van elkaar kunt bezoeken:

Donderdag 29 maart van 11.00 tot 12.30 uur

De fysiotherapeut, medisch maatschappelijk werker en diëtiste vertellen meer over fysieke training, psychosociale begeleiding en voeding.

Donderdag 5 april van 10.30 tot 12.00 uur

De ergotherapeut en medisch maatschappelijk werker geven informatie over energiemanagement en re-integratie op het werk.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp ‘herstel bij kanker’. Ook als u
geen patiënt bent van het St. Antonius Ziekenhuis, bent u van harte welkom.

Waar?

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Soestwetering 1 in Utrecht.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via pb&r-secretariaat-utrecht@antoniusziekenhuis.nl of door te bellen met 088 320 77 50. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt en of u beide bijeenkomsten wilt bijwonen of slechts een. Deelname is kosteloos.