29 juni 2020

9 juli: webinar Samen zorgen in tijden van corona

Over de gang van zaken in het ziekenhuis

De afgelopen maanden is de wereld overvallen door het coronavirus. Iedereen heeft er op zijn of haar manier mee te maken gehad. We zijn inmiddels al redelijk gewend aan het ‘nieuwe normaal’ en de maatregelen die hierbij horen.

Ook in het St. Antonius Ziekenhuis hebben we allerlei maatregelen moeten nemen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Misschien heeft u hiermee al te maken gehad. Omdat deze maatregelen regelmatig moeten worden aangepast i.v.m. het wijzigen van het overheidsbeleid, kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe veilig het is om naar het ziekenhuis te komen en aan welke maatregelen u zich precies moet houden als u naar het ziekenhuis komt.

Daarom organiseren wij op donderdag 9 juli een webinar (online bijeenkomst) van 19.00 tot 20.00 uur. Onze zorgverleners praten u dan bij over de gang van zaken rondom corona in ons ziekenhuis. Zij geven u een kijkje achter de schermen in ons ziekenhuis, waar de afgelopen maanden met man en macht is gewerkt om het coronavirus onder controle te krijgen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen via een chat-functie.

Programma

Wij hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld. Onze sprekers zijn Thijs Tersmette (arts-microbioloog), Maurice Beekwilder (zorgmanager) en Hazra Moeniralam (internist/intensivist). Zij geven u een terugblik (in beeld en cijfers) van de afgelopen periode, vanaf de start van de uitbraak (medio maart) tot aan nu. Vervolgens vertellen zij u hoe wij de normale/reguliere zorg medio mei weer hebben opgestart en wat u de komende periode kunt verwachten.

Ook vertellen zij u over de veiligheidsmaatregelen die we in het ziekenhuis hebben genomen en hoe u hiermee te maken krijgt als u een poliafspraak, dagbehandeling of opname heeft. Ze gaan uitgebreid in op onderwerpen als het wel/niet dragen van mondkapjes en de bezoekers/begeleidersregeling.

Aanmelden

Via dit formulier kunt u zich aanmelden. Let op, er is een maximum aantal deelnemers, dus meld u zo snel mogelijk aan. U ontvangt dan na 5 juli een e-mail met een link, waarmee u de webinar kunt bekijken. Vergeet dus niet uw e-mailadres goed in te vullen op het aanmeldformulier. De webinar is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is en kan thuis achter de computer of laptop worden gevolgd.

Stel uw vraag nu alvast

Tijdens het webinar heeft u de gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Heeft u nu al een vraag, vermeld deze dan op het aanmeldformulier. Wij nemen uw vraag dan mee tijdens het webinar.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 9 juli.