29 juli 2019

Animatiefilm ‘Voorbereiding op uw dagbehandeling’ live

De animatiefilm ‘Voorbereiding op uw Dagbehandeling’ is vanaf deze week beschikbaar.

Animatiefilm voorbereiding dagbehandeling

Jaarlijks komen circa 42.000 patiënten voor een dagbehandeling naar ons ziekenhuis. Het gaat hierbij vaak om kleinere ingrepen waarbij het niet nodig is langer dan een dag in het ziekenhuis te liggen en waarbij u thuis verder kunt herstellen.

Korte animatiefilm ter voorbereiding

Om u goed voor te bereiden op uw dagbehandeling hebben wij een korte film gemaakt die u helpt bij uw voorbereiding. U kunt de film als geheel bekijken of in 3 losse onderdelen, afhankelijk van de informatiebehoefte die u heeft op dat moment.  De animatiefilm is te bekijken op onze website. In de afspraakbevestigingsbrief en Mijn Antonius vindt u binnenkort ook een link naar deze film.

Samenwerking met patiënten

De animatiefilm is tot stand gekomen in samenwerking met patiënten en zorgverleners. Zij hebben gekeken naar de vorm en tempo van de animatie en naar welke informatie noodzakelijk is.