23 januari 2018

Dienstregeling pendelbus uitgebreid

De dienstregeling van de pendelbus van het St. Antonius Ziekenhuis is uitgebreid. Vanaf 15 januari 2018 rijden er 2 pendelbussen tussen onze locaties in Woerden, Utrecht en Nieuwegein.

De bussen starten bij het St. Antonius Woerden en het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en rijden volgens een vaste dienstregeling langs de drie locaties. Met deze extra service willen we patiënten die een afspraak hebben op een van de locaties en geen vervoersmogelijkheid hebben ondersteunen. De dienst is vooralsnog een proef.

Opstappunten

Instappen kan bij de hoofdingang van de drie locaties:

• St. Antonius Woerden, Polanerbaan 2, Woerden
  • St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Leidsche Rijn), Soestwetering 1, Utrecht
  • St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Koekoekslaan 1, Nieuwegein

Handig om te weten

• Gebruik van de bus is gratis voor patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van het St. Antonius Ziekenhuis.
  • Uw afsprakenkaart is uw instapbewijs, neem deze dus mee. Dit geldt niet als u voor het eerst een afspraak in ons ziekenhuis heeft, of voor de begeleiding die met u meegaat.
  • De bus is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelgebruikers.
  • De bus rijdt op alle werkdagen volgens een vaste dienstregeling (onder voorbehoud). De bus rijdt niet in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.
  • De bus wordt bestuurd door vrijwilligers, zij helpen desgewenst met in- en uitstappen.

Lees hier meer over de pendelbus.