6 november 2009

Huwelijksgeluk in het St. Antonius Ziekenhuis

Tim Pessel en Diana Loos zijn vrijdag 6 november in het huwelijk getreden. Verloskunde AlNatal, gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis, heeft dit samen met het ziekenhuis mogelijk gemaakt.

Huwelijksgeluk St. Antonius Ziekenhuis
De bruid is 30 weken zwanger en verwacht een tweeling. Vader en moeder hebben extra begeleiding nodig tijdens deze zwangerschap, waardoor Diana Loos in het ziekenhuis in Nieuwegein moet blijven. De bruiloft was al op deze dag (6 november) gepland, maar moest bijna worden afgeblazen. Gelukkig kon het huwelijk door een gemeenteambtenaar worden voltrokken in het ziekenhuis, in aanwezigheid van familie en genodigden.

Met veel plezier hebben het AlNatal-team en een aantal ziekenhuismedewerkers dit voor het bruidspaar zo bijzondere moment georganiseerd.

Foto: Jarno Verhoef