19 juni 2018

Informatiebijeenkomsten 'Herstel bij kanker'

19 en 26 juli in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

Informatiebijeenkomst Herstel bij kanker in het St. Antonius Ziekenhuis

Om patiënten, hun partners en andere geïnteresseerden te informeren over herstel en revalidatie bij of na de kankerbehandeling organiseren we op 19 en 26 juli in het ziekenhuis in Utrecht de informatiebijeenkomst 'Herstel bij kanker'.

Na de behandeling tegen kanker voelt u zich misschien niet direct de oude. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van vermoeidheid, pijn of klachten aan de gewrichten. Of het lukt nog niet om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken.

Tijdens de bijeenkomsten komen deze ervaringen aan de orde en wordt antwoord gegeven op vragen als:

• Wat kan ik doen als ik last blijf houden van vermoeidheid?
  • Hoe kan ik mijn fysieke conditie weer opbouwen?
  • Waar moet ik rekening mee houden bij de re-integratie op het werk?
  • Hoe kan ik de ziekte verwerken?
  • Wat is gezonde voeding die helpt bij het herstel van mijn lichaam?

De twee bijeenkomsten zijn los van elkaar te bezoeken:

• 19 juli van 11.00 tot 12.30 uur: de ergotherapeut, fysiotherapeut en medisch maatschappelijk werker vertellen meer over energiemanagement, fysieke training en psychosociale begeleiding.
  • 26 juli van 11.00 tot 12.30 uur: de medisch maatschappelijk werker en de diëtist informeren over re-integratie op het werk en voeding.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp ‘Herstel bij kanker’. Ook niet-patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis zijn van harte welkom.

Waar?

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Soestwetering 1 in Utrecht.

Aanmelden kan via pb&r-secretariaat-utrecht@antoniusziekenhuis.nl of
T 088 - 320 77 50. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt en of u beide bijeenkomsten wilt bijwonen of slechts een. Deelname is kosteloos.