Nieuws
28 september 2020

Inloopspreekuur ‘Check je plek’ op 6 oktober weer van start

Door het coronavirus ging het inloopspreekuur ‘Check je plek’ enige tijd niet door. Op 6 oktober starten we weer met dit inloopspreekuur van de poli Dermatologie.

Vanaf 6 oktober kunt u elke dinsdagochtend tussen 09.30 en 10.30 uur weer terecht op onze locatie Utrecht bij dit inloopspreekuur voor controle van verdachte plekjes op de huid of moedervlekken. Hiervoor heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

In verband met corona verloopt alles wel iets anders dan u gewend bent. Komt u naar het inloopspreekuur 'Check je plek', dan meldt u zich niet bij de poli maar doorloopt u de volgende stappen:

  • U meldt zich eerst aan op de aanmeldzuil bij de toegang. U kunt zich vanaf 08.00 uur aanmelden.
  • U scant met uw mobiele telefoon een QR-code (u heeft dus een telefoon met deze optie nodig).
  • Vervolgens kunt u in de centrale hal wachten tot u een bericht ontvangt dat u naar de poli kunt komen om door de arts gezien te worden.

Patiënten worden gezien op volgorde van aanmelding. In sommige gevallen kan het gebeuren dat er veel patiënten komen en het inloopspreekuur ‘vol’ zit. In dit geval kunt u het beste de poli Dermatologie bellen (T 088 320 54 00) om een afspraak in te plannen. Uiteraard streven we ernaar u dezelfde ochtend nog te helpen.