2 oktober 2017

Mogelijk langer wachten aan telefoon en balie

Vanaf 2 oktober maken we afspraken in ons nieuwe elektronisch patiëntendossier (EPD). Omdat we nog moeten wennen aan het nieuwe systeem, kan het voorkomen dat u langer moet wachten aan de telefoon of balie dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD)

Vanaf 13 oktober gaat het hele ziekenhuis werken met het nieuwe elektronisch patiëntendossier (EPD). In het elektronisch patiëntendossier leggen wij alles vast rondom uw zorg, zoals onderzoeksuitslagen, diagnose en behandelplannen. Ook uw naam, adresgegevens en correspondentie met uw huisarts en eventuele andere hulpverleners worden in dit dossier bewaard. Omdat alle informatie voortaan in één systeem wordt vastgelegd, kunnen wij de zorg verbeteren en zorgen voor een nog betere patiëntveiligheid.

In de komende weken zorgen we voor extra personeel om onze medewerkers te ondersteunen en de wachttijden voor u zoveel mogelijk te beperken. Dit hulpteam is herkenbaar aan gekleurde hesjes.

Meer informatie?

Meer informatie over ons nieuwe elektronisch patiëntendossier vindt u op www.antoniusziekenhuis.nl/epd.