Nieuws
26 november 2018

Nieuwe kunstexpositie in Woerden

engeltje bengeltje

In de Atriumhal op de locatie in Woerden is van 1 december tot en met 26 januari 2019 weer een kunstexpositie te bezichtigen. De tentoonstelling bestaat uit schilderijen van Stephanie Maxein en beelden van Ellen Buchwaldt.

Ellen Buchwaldt maakt haar beelden met veel aandacht en liefde. Ze vindt het fijn als ze mensen weet te raken met haar kunst of dat ze een vorm van troost kan bieden. Engelen en liefde zijn thema’s die haar fascineren. De materialen die Ellen gebruikt zijn: powertex brons-look, recycle art, brons en steen.

Herdenkingsmonumentjes

Veel van Ellens recycle art brons-look beelden worden gebruikt als urn. De sokkels zijn gemaakt van bijvoorbeeld een blik of een houten doosje. Ellen maakt ook herdenkingsmonumentjes in opdracht. In het beeld verwerkt ze dan persoonlijke voorwerpen van een overledene, zoals bijvoorbeeld een knuffel van een kind of een leesbril van een opa. Kijk voor meer informatie op: www.ellenbuchwaldt.nl 

Schilderijen

Stephanie Maxein houdt van contrasten, zowel in het leven als in haar schilderijen. Ze heeft een commerciële baan, maar in haar vrije tijd spelen creativiteit en kunst een grote rol. Haar inspiratie werd aangewakkerd toen ze aan de Côte d’Azur woonde. Om haar persoonlijke stijl te ontwikkelen volgde ze schildercursussen in Duitsland, Frankrijk en Nederland.

herfst

Stephanie heeft op verschillende locaties geëxposeerd, schilderlessen gegeven en op kunstmarkten gestaan. Het geeft haar voldoening als mensen geraakt worden door haar kunst. Zie ook haar website: www.stepharts.com.