Nieuws
21 april 2020

Oncologische zorg in regio Midden-Nederland gaat door

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de oncologische zorg voor onze patiënten een veilige manier kan doorgaan. In dit filmpje op YouTube vertellen we hier meer over.

Voor kwetsbare mensen, zoals patiënten met kanker, is dit een lastige tijd. Sommigen maken zich zorgen of ze op dit moment wel in het ziekenhuis terechtkunnen. We begrijpen deze zorgen en willen benadrukken dat de zorg voor patiënten met kanker doorgaat. Dat geldt voor patiënten die net de diagnose hebben gekregen maar ook voor patiënten die al in een behandeltraject zitten.

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat hun zorg op een veilige manier kan doorgaan. Zo gaat het contact met de medisch specialist soms telefonisch of via een e-consult. Daarnaast worden patiënten met het coronavirus op aparte, strikt gescheiden afdelingen verzorgd. Daarnaast werken we met andere ziekenhuizen in de regio samen in het Oncologienetwerk Midden-Nederland. Zo zorgen we er samen voor dat de oncologische zorg altijd doorgaat. In dit filmpje op YouTube vertellen we er meer over.