13 september 2018

Spataderkeurmerk 2018 voor St. Antonius Ziekenhuis

Spataderkeurmerk 2018

Harteraad (voorheen Hart- en Vaatgroep) heeft wederom haar Spataderkeurmerk toegekend aan het St. Antonius Ziekenhuis. Dit betekent dat onze zorg voldoet aan specifieke kwaliteitscriteria die tot stand zijn gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten.

In het St. Antonius Ziekenhuis is één team gezamenlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de spataderzorg. Als ziekenhuis hebben we ervoor gekozen om in 2017 patiënten met spataders zoveel mogelijk te behandelen in het St. Antonius Spatadercentrum in De Meern.

In het St. Antonius Spatadercentrum in De Meern kunt u terecht voor diagnose en behandeling van spataderen en andere aderafwijkingen. Tijdens het eerste bezoek wordt direct onderzoek gedaan, waarbij u aansluitend van de arts een behandeladvies krijgt.

Door beperktere mogelijkheden voor behandeling op locatie Woerden, is deze locatie niet in aanmerking gekomen voor het Spataderkeurmerk.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het vaatkeurmerk? Op de website van Harteraad vindt u meer informatie over het Spataderkeurmerk en de kwaliteitscriteria op basis waarvan het keurmerk wordt toegekend.