Nieuws
13 oktober 2017

St. Antonius Alnatal en verloskunde Zuwe Hofpoort heten voortaan St. Antonius Geboortezorg

St. Antonius Alnatal en verloskunde Zuwe Hofpoort heten voortaan St. Antonius Geboortezorg. St. Antonius Geboortezorg is een bundeling van krachten op het gebied van Verloskunde en Neonatologie.

Aanleiding voor de naamswijziging is de fusie tussen de beide ziekenhuizen. St. Antonius Geboortezorg biedt alle zorg rondom zwangerschap en geboorte en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties uit de regio. Vanaf vandaag zal onderstaand logo te zien zijn op alle communicatiemiddelen van St. Antonius Geboortezorg.

St. Antonius Geboortezorg

Waar kun je bevallen?

In 2017 kun je bevallen bij St. Antonius Geboortezorg in Nieuwegein of Woerden (tot half januari 2018). En in 2018 kun je bevallen in Nieuwegein en Utrecht. Op dit moment bouwen wij een nieuw geboortecentrum aan de achterzijde van ons ziekenhuis in Utrecht. Dit gaat half januari 2018 open. Vanaf deze datum kan er niet meer bevallen worden in het ziekenhuis in Woerden. Op al onze bevallingslocaties wordt volgens het Family Centered Care concept gewerkt.

Altijd welkom

Je bent altijd welkom bij ons, of je nu komt bevallen met je eigen verloskundige of bij de gynaecoloog. Bij St. Antonius Geboortezorg staat 24 uur per dag een compleet team klaar in het ziekenhuis om bevallingen te begeleiden. Onze specialisten werken nauw samen om jou de beste zorg te kunnen bieden.

Voor meer informatie kijk op www.antoniusziekenhuis.nl/geboortezorg