22 maart 2017

St. Antonius steunt het Nationale Zorgnummer

Nationale Zorgnummer voor al uw zorgvragen

Nationaal Zorgnummer voor al uw zorgvragen

Morgen, donderdag 23 maart, geeft St. Antonius steun aan het Nationale Zorgnummer, dé advieslijn voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Dit betekent dat er donderdag 23 maart van 10.30 tot 16.00 uur een stand staat in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Het Nationale Zorgnummer beantwoordt ter plekke vragen van patiënten/bezoekers over zorg en ondersteuning. Ook horen ze graag waar mensen tegenaan lopen als het om zorg gaat. Wees dus welkom bij de stand die te vinden is op de begane grond en 1e etage bij receptie.

Als u morgen niet in het ziekenhuis bent, kunt u ook naar de website van het Nationale Zorgnummer of bellen naar T 0900 23 56 780. De initiatiefnemers van het Nationale Zorgnummer, Patiëntenfederatie Nederland, Ieder(in) en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, roepen mensen op hun vragen, ervaring en knelpunten te delen. ‘Hoe meer mensen ons laten weten waar ze tegenaan lopen, hoe meer mensen we verder kunnen helpen. En door alle knelpunten en vragen over zorg en ondersteuning te verzamelen, hebben wij als belangenbehartigers beter in beeld wat ons te doen staat,’ aldus de initiatiefnemers.

Meer weten? Kijk dan eens op www.nationalezorgnummer.nl