19 mei 2019

St. Antonius stimuleert gebruik patiëntportaal Mijn Antonius

Heeft ú al een account?

Mijn Antonius patiënt

Steeds meer patiënten van het St. Antonius ontdekken Mijn Antonius: de persoonlijke, beveiligde, online omgeving voor patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis. Ervaar ook het gemak van Mijn Antonius en maak een account aan.

In Mijn Antonius kunt u zelf 24/7 uw medische gegevens inzien, maar ook uw zorg regelen door afspraken te maken of vragen te stellen aan uw zorgverlener. Mijn Antonius kan u helpen om uw zorgtraject voor u prettiger in te richten. Samen met uw zorgverlener kunt u afspraken maken over of en hoe bepaalde contactmomenten via Mijn Antonius kunnen verlopen. Dat kan betekenen dat u:

• Minder vaak naar het ziekenhuis hoeft te komen;
  • minder hoeft te wachten (op uitslagen of op een afspraak met uw zorgverlener);
  • gemakkelijker contact kunt hebben met uw zorgverlener (bijvoorbeeld voor een korte vraag);
  • uw kennis over uw gezondheid vergroot en dus zo meer zelf regie kunt krijgen over uw gezondheid.

Account aanmaken in het ziekenhuis

Van 20 t/m 29 mei besteden we in het ziekenhuis extra aandacht aan Mijn Antonius. Komt u één van deze dagen op onze locaties in Utrecht, Nieuwegein of Woerden? Vraag dan naar een activeringscode bij de poli of inschrijfbalie. Bij de speciale Mijn Antonius informatiestand, bij de centrale receptie, helpen we u vervolgens graag om meteen een account aan te maken.

De infostand is van 20 t/m 29 mei bemand van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie over Mijn Antonius

Op de Mijn Antonius informatiepagina op deze website, leest u alles over Mijn Antonius.

Heeft u al een account voor Mijn Antonius, maar heeft u een vraag? Neem dan contact op met de Mijn Antonius Helpdesk via 088 320 81 00 of mail naar mijnantonius@antoniusziekenhuis.nl