3 februari 2020

Wachtruimte Dagbehandeling Kankercentrum vernieuwd

Wachtruimte Dagbehandeling Oncologie St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

De wachtruimte voor patiënten van de Dagbehandeling van het Kankercentrum in het ziekenhuis in Utrecht is onlangs opgeknapt.

Op de Dagbehandeling Oncologie krijgen patiënten chemo- of immunotherapie als onderdeel van hun behandeling. Ze melden zich hiervoor bij de balie op de afdeling, waarna ze vaak nog even moeten wachten voordat ze aan de therapie beginnen.

Verschillende patiënten gaven aan dat ze de ruimte waar ze konden wachten klein vonden en ook niet sfeervol ingericht. Voor het Kankercentrum aanleiding om de ruimte een make over te geven. De wachtkamer is nu aangenamer geworden: er is goed gekeken naar de indeling en meer ruimte gecreëerd. Ook de inrichting is verbeterd, het oogt nu een stuk rustiger.

Het Kankercentrum heeft de wachtruimte kunnen realiseren mede door steun van Stichting Roparun.