19 augustus 2020

Webinars 'Kanker in je leven: neem de regie'

Drie webinars in oktober 2020

Patiënt en arts in St. Antonius Ziekenhuis

Onder het thema 'Kanker in je leven: neem de regie' organiseren het St. Antonius Ziekenhuis en het Buddyhuis in oktober drie webinars voor patiënten van ons ziekenhuis.

Donderdag 1 oktober: Gevolgen van kanker en de invloed op werk

• De webinar wordt gegeven door Margreet van Gelder, maatschappelijk werker van het St. Antonius Ziekenhuis, en Astrid van Waart, coach bij Stap Nu.
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur.

Dinsdag 6 oktober: Borstkanker en de invloed op intimiteit en seksualiteit

• De webinar wordt gegeven door Anneke van Loevesijn, seksuoloog van het St. Antonius Ziekenhuis.
  • Tijd:  20.00 tot 21.00 uur.
  • Let op: deze webinar is specifiek voor patiënten die de diagnose borstkanker hebben gekregen.

Vrijdag 16 oktober: Kankerbehandelingen - wat kan ik met mijn voeding?

• De webinar wordt gegeven door ‘smaakmaker’ Eric-Jan Wissink en Joëlle Hagen, diëtiste van het St. Antonius Ziekenhuis.
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur.

Aan de webinars nemen ook ervaringsgelijken deel om hun ervaringen over het betreffende onderwerp te delen.

Aanmelden en meer informatie

Tot slot inventariseren we graag de behoefte aan een webinar voor partners van patiënten. Via deze korte vragenlijst kunt u uw behoefte hieraan aangeven.

We hopen u (bij een van de) webinars te zien en spreken!