Nieuwsoverzicht

Donderdag 16 maart zondagsdiensten in het St. Antonius

Spoedeisende hulp gegarandeerd

actie cao

De vakbonden en het actiecomité voeren vandaag actie in het St. Antonius Ziekenhuis, net als in veel andere ziekenhuizen in het land. Dit houdt in dat er vandaag op diverse afdelingen een zondagsdienst wordt gedraaid.

De zondagsdiensten vinden alleen plaats op enkele poli's, verpleegafdelingen en bij het OK-centrum, waar die dag in principe alleen spoedzorg wordt gegeven. Op andere afdelingen zijn géén acties en gaat de zorg gewoon door. Alle spoedzorg gaat ook gewoon door!

Patiënten die direct geraakt worden door de acties, bijvoorbeeld als een geplande afspraak of operatie niet doorgaat, worden persoonlijk geïnformeerd door het ziekenhuis. Heeft u niets gehoord? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw afspraak gewoon doorgaat.

Omdat de landelijke actiedag al enige tijd geleden is aangekondigd, hebben we in de afgelopen periode uit voorzorg al minder afspraken op deze dag ingepland. Zo hopen we de overlast voor zoveel mogelijk patiënten te beperken.

We beseffen dat de acties voor patiënten vervelend kunnen zijn en proberen de overlast voor hen zo veel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd respecteert het St. Antonius het dat medewerkers actie willen voeren. Uitgangspunt van het ziekenhuis is dat tijdens eventuele acties goede patiëntenzorg gewaarborgd blijft en de spoedzorg altijd door gaat. We hebben hierover goed contact met medewerkers van het actiecomité.

Meer weten? Bekijk  veelgestelde vragen over de actiedag. 

Terug naar boven