Nieuwsoverzicht

Expositie glaskunst en fotografie

Van 15 september t/m 1 december 2023 op locatie Woerden

Expositie Woerden
Expositie kunstwerken St. Antonius Ziekenhuis, locatie Woerden

Op locatie Woerden is in de Atriumhal van 15 september t/m 1 december 2023 een kunstexpositie te zien. De expositie bestaat uit werken van glaskunstenaar Adrie Zaalberg en fotograaf Robert Kok.

Adrie Zaalberg

Adrie Zaalberg is zich ruim 10 jaar geleden gaan verdiepen, naast haar werk als tuinontwerper, in glaskunst. Na een cursus glas in lood heeft ze zich de techniek van glasfusie eigen gemaakt. In eerste instantie maakte ze glasobjecten voor tuindecoratie, later steeds meer ook voor binnenruimtes.

Adrie wordt geïnspireerd door de altijd wisselende lichtval van dit transparante materiaal. De technieken die ze gebruikt zijn glasfusie en glas in lood. Soms combineert ze glas met andere materialen zoals hout. Ze laat zich daarbij o.a. leiden door de vorm van een stuk hout. Ze maakt zowel vrij werk als werk in opdracht, waarbij het object vorm krijgt in overleg met de opdrachtgever.

Meer informatie is terug te vinden op www.zaalbergtuindesign.nl

info@zaalbergtuindesign.nl

Robert Kok

Robert Kok is een gepassioneerde (award winning) natuur en wildlife fotograaf uit het Groene Hart. Zijn liefde voor natuur en wildlife ontstond tijdens zijn reizen, vooral naar Afrika.

Robert houdt van een planmatige aanpak waarbij hij vooraf het gedrag van de dieren en mogelijke interacties bestudeerd. Met zijn foto’s probeert hij vooral de schoonheid van de natuur en de dierenwereld vast te leggen en het verhaal achter de foto te delen. Uiteraard respecteert hij daarbij de natuur en het dierenleven.

De komende weken zal veel van zijn werk met een mooie korting (-20%) worden aangeboden.

Diverse foto’s zijn gepubliceerd in magazines en boeken en op websites. Daarnaast heeft hij twee boeken gepubliceerd via de BLURB bookstore.

Meer informatie is terug te vinden op: https://robertkokphotograph

M  robert.kok@ziggo.nl

Praktische gegevens

  • Wat: expositie Adrie Zaalberg en Robert Kok
  • Wanneer: 15 september tot 1 december 2023
  • Waar: Atriumhal en vitrine van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Woerden
Terug naar boven