Nieuwsoverzicht

Gebiedsontwikkeling en regiovisie Woerden

Voor ons staat zorg in Woerden voorop

locatie-woerden-6449

Op verzoek van de gemeente Woerden denken wij mee over de gebiedsontwikkeling van Middelland-Noord, het terrein waar ook onze locatie in Woerden op staat. Ons belang hierbij is passende zorg voor de regio. En wat die passende zorg is, werken wij momenteel met diverse (zorg)partijen uit in een regiovisie.

Wij als St. Antonius geloven dat we met elkaar moeten nadenken over nieuwe oplossingen. Wij praten met belanghebbenden als gemeenteraad Woerden, het actiecomité Behoud het Hofpoort en zorgverzekeraars om wensen en behoeften op te halen. Op basis hiervan gaan we aan de slag om met elkaar nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken in een regiovisie. We hopen in december/januari met elkaar tot de eerste ideeën te komen.

De gebiedsontwikkeling Middelland-Noord houdt de gemoederen bezig in Woerden. Voor ons als St. Antonius Woerden is passende zorg het belangrijkste. De suggesties dat het ons om huizen gaat of dat we erop zouden willen verdienen, is niet aan de orde. Het gaat ons om zorg en alle inkomsten vloeien dan ook terug naar de zorg.

Update

Actuele informatie hierover vindt u op onze pagina gebiedsontwikkeling en regiovisie Woerden.

Terug naar boven