Nieuwsbrief Onder Artsen juni/juli 2017

Opening poli St. Antonius Orthopedie in Woerden

opening poli orthopedie

De heer Zandstra uit Kamerik werd als een van de eerste patiënten ontvangen door orthopeed Ronald Wessel.

Op 3 juli 2017 is in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis de polikliniek Orthopedie van het St. Antonius feestelijk geopend. Orthopediepatiënten kunnen nu ook in Woerden worden behandeld.

De orthopeden van het St. Antonius bieden in Woerden een compleet behandelaanbod en richten zich met name op de behandeling van schouderklachten, sportgerelateerde klachten bijvoorbeeld aan meniscus of kniebanden, gewrichtsklachten en het plaatsen van heup- en knieprotheses. Voor deze aandachtsgebieden is het St. Antonius al jaren een center of excellence. Patiënten kunnen bij de orthopeden ook terecht met klachten aan de voet (voorvoet) en hand- en polsklachten. Voor afspraken, onderzoek, controles en nazorg kunnen patiënten in Woerden terecht.

Operaties en ziekenhuisopnames vinden plaats in het St. Antonius Utrecht. U kunt uw patiënten via ZorgDomein verwijzen naar de nieuwe poli. U vindt het aanbod onder ‘schermlocatie’ Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.