Operatie Live vanuit St. Antonius Ziekenhuis

Beeld Operatie Live

Op woensdag 1 november is op NPO 1 bij Omroep MAX om 21.25 uur Operatie Live vanuit het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein te zien. We zien dan live op tv een borstreconstructie met eigen weefsel bij een patiënte van ons ziekenhuis met borstkanker.

Plastisch chirurgen Erik Zonnevylle en Philip Juten voeren tijdens de live-uitzending de operatie uit. Oncologisch chirurgen Ron Koelemij en Annemiek Doeksen geven uitleg over deze bijzondere operatie vanuit de centrale hal van het ziekenhuis, die is ingericht als studio. Dionne Stax presenteert het programma.

Tweede scherm

Nieuw bij deze editie van Operatie Live is het tweede scherm. Op www.maxvandaag.nl/operatielive is het mogelijk om rechtstreeks door de ogen van plastisch chirurg Erik Zonnevylle mee te kijken. Tijdens de operatie draagt hij een hoofdcamera.

OK-team met Dionne Stax in OK - Operatie Live

Philip Juten, presentatrice Dionne Stax, Erik Zonnevylle, Ron Koelemij en Annemiek Doeksen (v.l.n.r.) © MAX/ Roland J. Reinders