Polikliniek bezoeken

Praktische informatie polibezoek

Heeft u binnenkort een afspraak op de poli? Hier vindt u handige informatie om u op uw afspraak voor te bereiden. Lees verder voor meer informatie.

Hieronder vindt u praktische informatie ter voorbereiding op uw afspraak in het St. Antonius.

Op welke locatie is uw afspraak?

St. Antonius vindt het belangrijk om medische zorg dicht bij u in de buurt aan te bieden. Dit doen we op acht locaties. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven welke locatie uw voorkeur heeft. We adviseren u om voorafgaand aan uw afspraak te checken op welke locatie u wordt verwacht. Deze staat in de afspraakbevestigingsbrief, op uw afsprakenkaartje en/ of in ‘Mijn Antonius’, uw persoonlijke online omgeving. Bij twijfel, neemt u gerust contact op met de betreffende poli om na te vragen op welke locatie u wordt verwacht.

Hoe komt u bij de poli?

Bij ieder specialisme vindt u  informatie over de locaties en routes in het ziekenhuis van het betreffende specialisme. Hierbij vindt u ook een digitale routewijzer of plattegrond. Kies uw specialisme.

Voor de route naar het ziekenhuis kijkt u op de locatiepagina van het betreffende ziekenhuis. Hier vindt ook informatie over de parkeermogelijkheden en de services van de diverse locaties.

Terug naar boven