Uw afspraken tijdens de corona-epidemie

Poli-afspraken, operaties & opnames

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in ons ziekenhuis zijn.

 • Afspraken worden, als dit veilig en verantwoord is, verplaatst of vinden telefonisch of via een videoafspraak plaats.
 • Een deel van de poli-afspraken, onderzoeken, dagbehandelingen en opnames gaat wel door. Dan gelden extra voorzorgsmaatregelen.
 • Let op: Draag op de aangegeven plekken in het ziekenhuis een mond-neusmasker. Dat geldt ook als u geen klachten heeft.

Poli-afspraken

 • Wordt uw poli-afspraak uitgesteld of veranderd in een telefonische afspraak of een videoafspraak, dan nemen wij ongeveer een week van te voren (telefonisch, per mail of brief) contact met u op.
 • Gaat uw afspraak door, dan nemen we voor sommige afspraken en onderzoeken in het ziekenhuis, alleen indien nodig, enkele dagen van tevoren per mail/Mijn Antonius (het patiëntportaal) of telefoon contact met u op om te vragen naar klachten die op corona kunnen wijzen. Ook vragen we u of u onlangs in contact bent geweest met iemand met een bewezen corona-infectie en of u de afgelopen 10 dagen bent teruggekomen uit een land of regio waar een negatief reisadvies geldt (kleurcode oranje of rood).

  Heeft u klachten die op corona kunnen wijzen en/of bent u onlangs in contact geweest met iemand met corona of in een buitenlands gebied geweest met de kleurcode oranje of rood? Dan stellen we de afspraak uit óf gaat de afspraak door en worden passende maatregelen genomen.

 • Lees onderstaande informatie ter voorbereiding op uw bezoek aan de polikliniek.

Vragen?

Geplande operaties en opnames

 • Gaat uw operatie en/of opname niet door, dan nemen wij de week ervoor (telefonisch, per mail of brief) contact met u op. Hoort u niets? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw operatie gewoon doorgaat.
 • Gaat uw operatie en/of opname wel door, dan nemen we voor sommige afspraken en onderzoeken in het ziekenhuis, alleen indien nodig, enkele dagen van tevoren per mail/Mijn Antonius (het patiëntportaal) of telefoon contact met u op om te vragen naar klachten die op corona kunnen wijzen. Ook vragen we u of u onlangs in contact bent geweest met iemand met een bewezen corona-infectie en of u de afgelopen 10 dagen bent teruggekomen uit een buitenlands gebied waar een negatief reisadvies geldt (kleurcode oranje of rood).

  Heeft u klachten die op corona kunnen wijzen en/of bent u onlangs in contact geweest met iemand met corona of in een gebied geweest met de kleurcode oranje of rood? Dan stellen we de afspraak uit óf gaat de afspraak door en worden passende maatregelen genomen.

Vragen?

Heeft u vragen over uw operatie of opname, neem dan contact op met: