2 november: Open Dag St. Antonius Woerden

Programma & praktische informatie

Op zaterdag 2 november zet het St. Antonius Woerden de deuren wijd open. Kom ook en ervaar de sfeer, ontmoet onze artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers en ontdek wat er allemaal mogelijk is aan patiëntenzorg in Woerden.

Open Dag St. Antonius Woerden
Zaterdag 2 november, 10.00 – 15.00 uur
Polanerbaan 2, Woerden

Bekijk alvast het programmaboekje!

Rondleidingen en minicolleges

Tijdens de Open Dag maken bezoekers kennis met St. Antonius Woerden. Verspreid door het gebouw worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Je kunt die dag lopen door een oog en een darm, reanimeerlessen volgen en een speciaal ouderenpak aantrekken om te ervaren hoe het is om last te hebben van ouderdomsklachten. We leiden u rond over verschillende afdelingen en poliklinieken en geven minicolleges over interessante thema’s. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Anneke Klok, een van de initiatiefnemers van de Open Dag en teamhoofd polikliniek Kindergeneeskunde, roept inwoners van Woerden op vooral een kijkje te komen nemen tijdens de Open Dag. “Het is een unieke kans voor een kijkje achter de schermen op onze locatie in Woerden. Om te zien en ervaren wat we allemaal bieden aan zorg en om enthousiaste medewerkers te ontmoeten. Wees dus welkom op 2 november.”

Gratis parkeren

St. Antonius Woerden is eenvoudig te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Parkeren is deze dag gratis en kan op het parkeerterrein voor de deur. Voor actuele ov-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerder U-OV of Syntus. U kunt ook kijken op 9292.nl.