Psychosociale zorg aan familie opgenomen (corona)patiënt

Het St. Antonius Ziekenhuis wil in deze bijzondere tijd naast de volle medische aandacht voor de patiënt ook aandacht hebben voor de emotionele impact die dit heeft op u als familielid en/of dierbare van de patiënt.

Mocht uw geliefde/naaste/familielid (al dan niet positief getest worden op het coronavirus en) worden opgenomen in ons ziekenhuis, dan biedt het geestelijk-psychosociaal team, wanneer u dat wenst, een luisterend oor. U kunt met het team in gesprek gaan over uw zorgen en/of verdriet. Tijdens dit telefonische gesprek zullen wij met u overleggen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen en begeleiden.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen

Mocht u onze hulp wensen, dan kunt u ons bellen via 088 320 70 00 of mailen via
psychosociale-ondersteuning@antoniusziekenhuis.nl

Wij hopen u graag op deze manier te kunnen ondersteunen in deze, voor u, zeer moeilijke tijd.

Wij wensen u alvast veel sterkte toe!

Met hartelijke groet,

Dienst Geestelijke verzorging, Psychologie & Psychiatrie, Medisch Maatschappelijk werk

Op deze pagina snel naar

Bekijk ook onze webpagina 'hulp aan familie van coronapatiënten'.

Code
PSY 36-AD