Specialisme

Afspraak maken Orthopedie

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft meerdere locaties. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven welke locatie uw voorkeur heeft. Om een afspraak te kunnen maken,  heeft u altijd een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

U kunt voor een polikliniekbezoek aan Orthopedie ook terecht op onze locatie in Woerden. U kunt uw afspraak voor Orthopedie in Woerden alleen maken via het St. Antonius Ziekenhuis.

Online een afspraak maken

U kunt afspraken bij Orthopedie ook online maken. Bepaalde afspraken, zoals afspraken voor de uitslag van een onderzoek en combinatieafspraken (bijvoorbeeld eerst een röntgenfoto laten maken en daarna een afspraak op de poli), kunt u alleen telefonisch maken.

Om online een afspraak te kunnen maken, heeft u een account nodig voor ons patiëntenportaal Mijn Antonius.

Mijn Antonius  is een beveiligde, persoonlijke online omgeving voor patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis. Hier kunt u 24 uur per dag online uw afspraak maken en medische vragenlijsten invullen. Wijzigen en annuleren van de afspraak kan ook online.

Meer informatie over Mijn Antonius

Heeft u nog geen account?

Maak nu een account aan

Account aanmaken Mijn Antonius
Heeft u al een account?

Log dan hier in

Inloggen Mijn Antonius

Telefonisch een afspraak maken

U kunt uw afspraak maken via

Maandag t/m vrijdag 08.30 – 16.30 uur

Afspraak verzetten of afzeggen

U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren verzetten of afzeggen door te bellen met de poli. Afspraken die u online gemaakt heeft, kunt u zowel online als telefonisch tot 24 uur van tevoren verzetten of afzeggen.

Vergoeding van uw zorg

Wilt u weten of uw onderzoek/behandeling (volledig) wordt vergoed? Raadpleeg dan de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.