Homepage Sportsclinic

Over SportsClinic

SportsClinic is SCAS-gecertificeerd
SportsClinic is een SCAS-gecertificeerd Sportmedisch Advies Centrum (SMA) en is aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI). Daarnaast heeft SportsClinic de TMS-status (Topsport Medisch Samenwerkingsverband).

SportsClinic is een samenwerkingsverband tussen het St. Antonius Ziekenhuis en FysioHolland/Medicort. Het St. Antonius beschikt al jaren over ruime expertise op gebied van sportgerelateerde gezondheidsproblemen. FysioHolland/Medicort is expert op het gebied van sportfysiotherapie en orthopedische revalidatie. De expertise van beide organisaties is sinds 2011 gebundeld in de vorm van SportsClinic, waardoor een multidisciplinaire aanpak mogelijk is. Hierdoor wordt u als sporter op één locatie snel, deskundig en efficiënt geholpen.

Sinds 2017 is er een nauwe samenwerking tussen de sportartsen van de SportsClinic en de sportartsen van SMA Utrecht. Hierdoor werken er met enige regelmaat sportartsen van SMA Utrecht op de locatie van SportsClinic en vindt de facturatie van de consulten plaats via SMA Utrecht.

> Meer over de voordelen van SportsClinic