Uw afspraken tijdens de corona-epidemie

Op onderstaande pagina's vindt u meer informatie over uw afspraken. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Raadpleeg dan onze webpagina Veelgestelde vragen

Vanaf zaterdag 23 januari geldt een avondklok. Vanaf 31 maart geldt deze tussen 22.00 en 04.30 uur. Het bezoekuur wijzigt niet als gevolg van de avondklok. De apotheek gaat vanwege de avondklok om 21.00 uur dicht, maar blijft voor spoedmedicatie open tot 22.00 uur. Wanneer patiënten vanwege spoedeisende zorg toch na 22.00 uur in het ziekenhuis zijn, ligt er een eigen verklaring klaar.

Vanwege de drukte in het ziekenhuis in verband met coronazorg, komen op dit moment alleen patiënten in het ziekenhuis voor zorg die niet op afstand kan of niet uitgesteld kan of hoeft te worden. Andere zorg is óf uitgesteld óf gebeurt al op afstand via een telefonisch- of videoconsult. Patiënten waarvan de gezondheidstoestand verslechtert of die twijfels of vragen hebben verzoeken wij om contact met de poli op te nemen. Wij bespreken dan of de afspraak eerder kan plaatsvinden en op welke manier. Voor spoedgevallen kunnen patiënten altijd terecht op de Spoedeisende Hulp.

Alle huidige afspraken gaan in principe door. Heeft u een afspraak en is er geen contact met u opgenomen? Dan gaat uw afspraak gewoon door.