Uw afspraken tijdens de corona-epidemie

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zorgen we ervoor dat er zo weinig mogelijk mensen tegelijkertijd in ons ziekenhuis zijn.

• Sommige afspraken worden, als dit veilig en verantwoord is, verplaatst. Of de afspraken vinden telefonisch of via een videoafspraak plaats.
  • Veel afspraken, onderzoeken, dagbehandelingen en opnames gaan wel door met extra voorzorgsmaatregelen.
  • Let op: patiënten, bezoekers en medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis dragen in het ziekenhuis een mond-neusmasker. Bij voorkeur neemt u uw eigen mond-neusmasker mee, anders krijgt u er een bij de ingang van ons ziekenhuis. Dat geldt ook voor mensen die geen klachten hebben. Op sommige plekken is zelfs een chirurgisch mond-neusmasker verplicht, zoals op de verpleegafdelingen. In dat geval krijgt u er een van ons uitgereikt. Dit beleid geldt ook voor onze poliklinieken in Houten, Mijdrecht en Utrecht Overvecht.

Op onderstaande pagina's vindt u meer informatie over uw afspraken. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Raadpleeg dan onze webpagina Veelgestelde vragen