Cardicare

Over Cardicare

St. Antonius Cardicare in Blaricum is onderdeel van het specialisme Cardiologie van het St. Antonius Ziekenhuis. Na verwijzing door de huisarts kunt u binnen 48 uur bij ons terecht voor een compleet cardiologisch onderzoek. Binnen 2 uur na binnenkomst weet u exact wat de conditie van uw hart is. 

De cardioloog zet alle onderzoeksresultaten helder op een rij en stelt samen met u een behandelplan op. Uiteraard wordt de huisarts hier nauw bij betrokken.

Vanwege het kleinschalige karakter biedt Cardicare een persoonlijke behandeling in een aangename en comfortabele omgeving, centraal in het Gooi gelegen. 

Bij Cardicare is het totale pakket aan cardiologische zorg beschikbaar. Daarom zijn patiënten bij Cardicare verzekerd van de allernieuwste en beste onderzoek- en behandelmethoden.

Vaak kunt u ook voor vervolgafspraken bij Cardicare terecht. Als er meer aan de hand is en er een ingreep of een gespecialiseerd onderzoek nodig is, wordt u verder behandeld bij het St. Antonius Hartcentrum in Nieuwegein.

St. Antonius Cardicare is een initiatief van de cardiologen van het St. Antonius Hartcentrum, onderdeel van het St. Antonius Ziekenhuis. Cardicare is in 2009 opgericht om door middel van het “one-stop-shop” concept nog meer patiënten met hart- en vaataandoeningen beter en sneller te kunnen behandelen. 

Samenwerking Cardiologie Centra Nederland

cardiologiecentra-nederland

St. Antonius Cardicare werkt samen met Cardiologie Centra Nederland (CCN). Dit is een organisatie van zelfstandige behandelcentra voor hart- en vaatziekten die zich onderscheiden door de poliklinische zorg goed af te stemmen op de behoeften van de patiënt en de verwijzer. 

Keurmerk zelfstandige klinieken Nederland 

logo keurmerk zelfstandige klinieken

Daarnaast voldoen de door St. Antonius Cardicare gehanteerde kwaliteitsnormen en de toepassing daarvan aan de toetsingscriteria van het Keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland.  

Terug naar boven