Home Academie

Over St. Antonius Academie

In het St. Antonius Ziekenhuis is opleiden, naast patiëntenzorg, een belangrijke kerntaak. Als topklinisch opleidingsziekenhuis hebben we hiervoor een eigen academie. De St. Antonius Academie heeft een groot opleidingsaanbod en biedt vele mogelijkheden voor professionals om (verder) te leren en zich te ontwikkelen.  

Het is niet alleen de maatschappelijke verantwoordelijkheid die het ziekenhuis drijft om op te leiden. We hebben ook de overtuiging dat leergierige en  nieuwsgierige mensen bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig, veilig en innovatief werkklimaat. En dat is wat de St. Antonius Academie wil realiseren. Vanuit deze gedachte worden onderwijsprogramma’s ontwikkeld voor (aankomende) artsen, verpleegkundigen en andere professionals. Ook mensen van andere ziekenhuizen zijn welkom bij de Academie.

Naast opleiden is er binnen het St. Antonius Ziekenhuis ook veel ruimte voor en begeleiding van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Dit is van groot belang voor volwaardige opleidingen en een innovatief klimaat binnen een ziekenhuis. Meer hier over vindt u bij St. Antonius Research & Development.

Terug naar boven